Dokterswacht

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Kwaliteit van onze zorg en tevreden patiënten

Dokterswacht Friesland is er voor spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht en weekenden. Dat is zorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag, als de eigen huisarts er weer is.

We vinden het erg belangrijk dat we goede zorg leveren en dat u tevreden bent. We horen graag wat u van ons vindt, zodat we onze zorg steeds verder kunnen verbeteren.

Uw ervaring met Dokterswacht Friesland

We vragen regelmatig naar de ervaringen van onze patiënten. We doen dit onderzoek samen met Zorgbelang Fryslân. Zij zijn onafhankelijk. Heeft u contact met ons gehad? Dan kan het zijn dat we u vragen om mee te doen aan dit onderzoek. Deelname is vrijwillig en we gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om.

Met de informatie uit het onderzoek, kunnen we de zorgverlening van Dokterswacht Friesland verbeteren. 
2021 Factsheet patiënttevredenheidsonderzoek

Dokterswacht Friesland heeft het HKZ-kwaliteitskeurmerk

Sinds 2012 heeft Dokterswacht Friesland het kwaliteitskeurmerk HKZ. Met dit keurmerk laten we zien dat we onze zorgverlening op alle gebieden goed georganiseerd hebben. En dat we voortdurend kijken hoe we die zorgverlening kunnen verbeteren. Elk jaar toetst een extern bureau of we nog voldoen aan de eisen van het keurmerk.

Klachten of complimenten?

Bent u heel blij met hoe u geholpen bent of heeft u juist een klacht? We horen graag wat u van ons vindt. Hoe u uw compliment of klacht doorgeeft, leest u op de pagina Laat weten wat u van ons vindt.